Slab mesec

 sem doma, razlogi za kaj bodo mogoče tu tudi razkriti, saj o tem nastaja en kar obsežen zapis, za katerega pa ne obljubim, da ga bom kadar koli objavil, saj je kot že kak zapisa pred tem malo kontroverzen ali bolje rečeno sem v njem napisal par reči, ki enim sigurno ne bojo všeč, ko bi jih ali pa jih bodo prebrali.

Torej, kot rečeno, slab mesec sem doma, res doma v polnem pomenu besede, to pomeni, da sem doma z družino z prijatelji in pa velikokrat tudi sam s sabo. Ali bo to dovolj za to, da bom zopet lahko začel normalno funkcionirati je odvisno od večih dejavnikov in ne samo od mene, tako ,da me prav zanima, kako se bo moje telo odzvalo na vrnitev v realnost.

Da pa ne bodo samo take duhamorne teme, pa še par besed o gibanju, ki je kot vsi že dobro veste pač moj način življenja. Prav vesel sem, ko vidim, da prav lepo napredujem k zastavljenim ciljem in, da bo, če bo vse šlo v tem ritmu na koncu točno tako, kot je bilo zamišljeno v začetku leta. Ampak ne bom pa prehitro delil kakega veselja ali se hvalil, bom raje počakal, da pridem do konca in potem povem, kako se je izšlo, vsekakor pa za enkrat kaže, da bo vse več kot odlično.


Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta