Ena serija in ena knjiga

 tokrat, kot priporočilo za tele vedno bolj turobne dneve, ki prihajajo in ja ravno pravi čas, da si lahko s tem malo zapolnite svoj prosti čas. Veliko bolje to, kot pa ukvarjanje s politiko, ali pa še huje z drugimi ljudmi.

Torej najprej knjiga. Sem čisto pri koncu zadnjega dela iz serije o detektivu Striku in njegovi pomočnici Robin. Torej gre za serijo pisateljice, ki tu piše pod psevdonimom Robert Galbraith, tako, da so vse informacije na linku. Če mi predzadnja nikakor ni sedla in sem jo po nekaj dneh zbrisal, pa je ta vsaj za mene čisto nasprotje in je me je kar zasvojila in to je kompliment, saj v kupu knjig, ki so na trgu in, katere so šle čez moje roke se pač ne spomnim kdaj sem na zadnje rekel za katero. Roko na srce sem jih večini prebral, da sem si krajšal čas in to je bilo tudi vse, no ta pa kot rečeno pa je res vsaj za moje pojme odlična. Torej za vse, ki že poznate zbirko, zadnji je naslov Running grave, ne vem ali je že prevedena, se jo pa z malo truda da dobiti na netu v angleščini. Res priporočam.

Pa še serija. Na to pa sem naletel na enem od Discord kanalov ki jih spremljam in so v bistvu edini stik z družabnimi omrežji. No to pa je serija Slow horses in je v produkciji Apple TV. Že res, da sem pogledal samo nekaj delov, ampak serija obeta. Kolikor mi je sedaj uspelo ugotoviti, je v glavni vlogi mladi vohun, ki kapitalno zafrkne na eni od vaj oz. urjenju in ga zato premestijo v oddelek, kjer delajo bolj ali manj zavoženi vohuni. Kot rečeno, serija obeta in mogoče ji dajte tudi vi priložnost. Kdor nima Apple TV jo bo lahko najdel, če malo zajadra v karibske vode, namig, namig.

Ker pa sem se ravno vrnil iz teka po dežju in vetru pa je prav, da mogoče omenim, da prede nse zleknete na kavč pred TV ali s knjigo v roki greste tud malo na zrak, ki je prav prijetno hladen, moker in vetroven. Zna bit, da vam bo dobro pognal kri po žilah in vas spomnil, da je narava res nekaj lepega.



Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Grčija z avtodomom

Grčija 2

Prodaja avta